luni, 15 noiembrie 2010

SuperBlog _ Etapa XXXI-a, Da sunt destept am sa cumpar de la Azerty

Mi s-a întâmplat odată, faptul este real, fostul meu ginere îşi ridica o casă undeva la marginea Bucureştiului. La prima vizită, o înălţase până la centură, şi urma să construiască etajul  cu pereţi din lemn şi izolaţii din acelea uşoare, să nu strice  mobila când se va dărâma la cutremur.
Ginerele meu căuta să mă lamurească, cum că n-ar mai vrea să mai toarne deasupra practic nici centura, consecvent aceluiaşi principiu descris anterior. Bag’samă, avea de gând să-şi cumpere o mobilă de mare valoare şi n-ar fi vrut în vremile astea nesigure să-i rişte integritatea. Ca nespecialist, (eu n-am reuşit să-mi ridic niciodată o casă) mi-am dat cu părerea.
Rău am făcut! În loc să-l încurajez mi-am spus opiniile. Se pare că nu s-a mai pus problema centurii, şi nici cea a acoperişului în consecinţă, s-a pus doar problema divorţului şi nu m-au mai întrebat pe mine, cum n-o făcuseră nici la căsătorie.
De-aia vă zic, pregătindu-mă să vizitez magazinul online Azerty într-o casă nouă, mi s-a părut cumva o similitudine cu păţania mea de mai devreme, şi înainte de orice mă simt obligat să fac precizarea expresă, că nu sunt un specialist IT, retailer, PR, public affairs, marketing şi advertsing. Nu am pretenţia deci că girez un punct de vedere profesional. Nu vreau să dărâmaţi, Doamne ferşte după ce trec eu, tavanul, pereţii, sau acoperişul  magazinului online dacă nu ni se potrivesc opiniile.
Ce bine că nu trebuie să mai merg cu metroul, tocmai până-n Grozăveşti lângă Pui de urs, în faţă la Orhideea unde au ei magazinul magazin!...  http://www.azerty.ro, şi Google ţi-aduce acasă pe loc toată împărăţia!
La intrare, o voce feminină te-nvaţă desigur cum să-ţi economiseşti banii. Mi-ar fi plăcut să văd şi femeia, dacă tot au avut ideea cu blondele. Oricând o femeie dezleagă baierile pungii. Vorba aia cu interesul poartă fesul, aici nu se aplică. Oare de ce ei nu vor să arate femeia? e acolo probabil o lucrătură!…
Prima impresie în casă nouă, pe site, e că sunt puţine, culorile . Numai alb şi albastru. Eu vă cred, aţi vrut să pară construcţia ca un bloc cu 18 etaje de beton şi sticlă. Măcar scheletul, măi oameni buni, mai puneţi cumva o culoare, altfel daţi impresia că se face comerţul în aer liber.
Am fost prea dur. Nu mă luaţi în seamă. Site-ul se mişcă bine şi ai la îndemână toate detaliile. Şi uite o idée stralucitoare, Cardul VIP, excelent!...  vă rog eu să citiţi detaliile.
Cum devin posesor de card VIP?
·         Acumulând cumpărături cu valoare de……şi e OK.
·         Periodic, la concursurile organizate de Azerty……lipseşte verbul. Ce  trebuie să fac?
“Cât de chitros poţi să fi!...”Asta e expresia fiicei mele mai mici, aceea cu casa neisprăvită. Dar ea îi dă cu totul altă nuanţă. Nu ştiu de unde a cules o uşoară semnificaţie peiorativă, că la noi în casă chitros e pur şi simplu zgârcit, şi de unde?!... E drept că-mi cam fac cu ochiul mai mult promoţiile şi lichidările de stoc, pe Azerty!
Să continuăm “turul oraşului”,mai propriu zis numai al casei despre care vorbim. Review video.  E iarşi o bună idee, dar de ce numai Ana, prezentatoare pentru toate produsele? Vă găsesc eu soluţii, discount, superblonde, la asemenea marfă!… şi le poţi folosi desigur şi în cabina de probă la imagini 360.
Există si-un blog, sărăcuţ deocamdată, dar promite oarece premii pentru SuperBlog destul de interesante.
Despre produse ce să mai vorbim, filtre, detalii,operativ sunt în regulă şi contează.
Suportul, ratele, socializarea pe twitter şi facebook, abonamente newsletter şi să nu uităm parteneriatul benefic ‘Azerty.ro si Microsoft’cu sistem de operare preinstalat la calculatoarele cumparate in legalitate fara compromisuri.
Da sunt deştept, am să cumpăr de la Azerty!

Nota: Aceasta postare a fost notata cu 85 puncte

Un comentariu: