joi, 6 octombrie 2011

Guilty pleasure





Sponsor: ASUS
Nume proba: Plăceri vinovate

1.Scrie un post în care, plecând de la valențele sportive ale lui ASUS Automobili-Lamborghini VX7, să descrii una dintre plăcerile tale ascunse. Un „guilty pleasure” care poate nu cadrează cu imaginea ta de om cumpătat, dar în care te regăsești în întregime, care te umple de adrenalină.

Guilty pleasure

Pre mulţi îi va popi tema asta cu Lamborghini de la ASUS; lunecătoare, rafinată, misterioasă până la urmă.
Eram în Bucureşti, la Embassy, în seara lansării la noi a celui mai puternic laptop ASUS din gama sa, pregătită cu mult fast, dar de o simplitate dezarmantă. Sub tunurile reporterilor şi pădurea de blitzuri, fetele strălucitoare în rochiile lor de nuanţa laptopulul negru metalizat, strunind pe podium provocator unduirile trupurilor lor fluide păreau preocupate în cel mai înalt grad de minunea tehnică. Am ales s-o urmăresc pe cea blondă. V-ul, curajos croit, al cărui unghi ascuţit ţintea adânc între sânii orbitor de rotunzi şi albi, sublinia supleţea gâtului şi sugera dumnezeiască încântare, joc subtil al plăcerii şi fanteziei sculptorului din mine.
Putere si eleganţă în pasul sportiv al celor trei graţii ce parcă dansau în jurul furiosului taur, doar că nu fluturau pânza roşie. Cumva, toreadorul eram eu, ascuns undeva într-un colţ al sălii, cu ochii gata să spargă aerul şi degetele resfirate, arzând de dorinţa de a atinge cu porii deschişi, conturul viu al liniilor perfect desenate în faţa mea. Nu mă puteam hotărî ce să ating mai întâi statuia vie, sau tastatura luminoasă. 
O muzică învăluitoare şi aerul rece al nopţii m-a descoperit mai târziu într-un Lamborghini decapotabil, cu laptopul si blonda alături.

Post scriptum: Despre ASUS Lamborghini X7 aveti caracteristicile tehnice aici. Despre blondă, nu dau detalii

Nota:Postare in cadrul etapei a III-a SuperBlog

3 comentarii:

  1. Cheta Manuel - dar e clar ca ai gasit o poza faina http://2.bp.blogspot.com/-3S9FvsGDum4/To2k0NBqdXI/AAAAAAAAR48/MOu48Y5pUVw/s1600/superblog+asus-lamborghini-vx7-12m.jpg Ș))
    17:15

    Ion Toma Ionescu - pai mi-a cam placut...
    17:21 - Editaţi

    RăspundețiȘtergere
  2. Urmăresc cu interes PASĂREA CEŢII, care poate fi, adesea, o "guilty pleasure" adevărată - pentru tineri sau bătrâni tracasaţi şi exasperaţi de atâta Internet mârlănesc. Ţineţi-o tot aşa - şi poate că asta va face atmosfera mai respirabilă. Dacă nu pe a planetei, atunci măcar pe cea din imediata apropiere a calculatorului meu.
    http://ciocu-mic.ro/wordpress/

    RăspundețiȘtergere