marți, 17 iulie 2012

Extratereştrii dau înapoi


            După bombardamentul cu neutroni – pe care l-au dirijat de două săptămâni asupra Romaniei politice – extratereştrii dau înapoi. Precizez că s-a urmărit uzurparea sistemului statal girat de Băsescu şi înlocuirea acestuia cu alt sistem cosmic experimental cu doi sori, Crin Antonescu şi Ponta, care să lumineze regional.
          Nu sunt specialist în energia dată de interacţiunea protonilor şi neutronilor din nucleele atomice şi nici nu pot face distincţia între fuziune şi fisiune nucleară. Procesele sunt complexe, e vorba de două nuclee mici care se unesc într-un nucleu cu masă mare (USL) şi dezvoltă concomitent o serie de particule subatomice, raze alfa, beta sau neutroni care anihilează opoziţia democratică şi, prin Uraniu îmbogăţit devin principala sursă de energie a stelelor, implicit a celor două starlete venetice.
          Europa, luată iniţial pe nepregătite nu putea rămâne fără reacţie. Altfel s-ar fi scris istoria dacă scutul antiatomic de la Deveselu era funcţional! Probabil că nici marţienii ăia n-ar mai fi îndrăznit să-şi dirijeze atacul şi nici Voiculescu nu s-ar fi visat Uraniu îmbogăţit(sau Urania, e totul posibil pe caniculă!).
          Cum spuneam, Europa nu putea admite doi sori vagabonzi stabiliţi energetic de marţieni în coasta de est a planetei. De aceea reacţia a fost dură şi atât de fermă la Bruxelles.
          De ore bune, radiaţiile alfa, beta, gama si neutronii s-au  mai potolit. Alde Zgonea şi Greblă şi-au mai aplatizat colţii fioroşi devenind mai umani, mai duioşi. Totul a fost îmbrăcat legal şi constituţional. Însăşi Curţii de nouă judecători, i-a fost asigurat că-i va fi reparat osul occipital.
          Crin şi cu Ponta adulaţi de popor au intrat şi ei într-un nor.
          S-a schimbat din mers tactica pentru referendum. La televizor moderatoarele sunt mult mai zâmbitoare. Cu soarele suspendat, parcă s-a lăsat şi puţină răcoare. S-a anunţat victorios că Ponta a scăpat şi el de plagiat, iar Crin mai curat, mai uscat, nicidecum somnoros, s-a plimbat să-şi cunoască ţara, n-a fost la miting, ci la scăldat în Timişoara.
          Ne pregătim de vot la referendum. Să-i dăm peste bot preşedintelui! El e vinovat de salarii de criză de tot!
          USL-ul şi-a pus în teci săbiile şi minciuneşte la greu; cu clovni, cu tombole, cu zâne, cu cadâne, în timp ce Zgonea iese pe post şi zgoneşte, zgoneşte, dracu ştie ce mai zgoneşte din senin că nimic nu mai e cum a fost.
          Se pare că parlamentul e plin de marţieni!
          Mai vorbim şi mâine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu