vineri, 28 noiembrie 2014

Pisicul de aramǎ

          Stau liniștit. Pisicul roz, Pontonel și-a asumat rǎspunderea. A luat asupra lui totul, da totul! Pentru pierderea alegerilor, pentru votul din diasporǎ, pentru cǎ ne-a unit în horǎ peste așteptǎri la protesteste. E vinovat doar el și s-a îmbrǎcat creștinește în haine de miel. A înţeles și a ieșit întǎrit din poveste.
          De unde credeam cǎ va fi rǎu, o tramǎ!... Sub epoleţi s-a dovedit cǎ Pontonel ascunde șapte vieţi, în pieptul sǎu de aramǎ(sau de oţel?...).
          Circulǎ vorba printre pisici cumsecade, cu stare, cǎ în neamul lor pisicesc se cade doar în picioare!
          Acum când vorbesc, mielul, mâţa blândǎ, ca sǎ punǎ sare pe ranǎ i-a arǎtat, în mod tovǎrǎșesc în partid, ţâţa pisicii lui Gioanǎ și la trimis la osândǎ cu Vanghelie, sǎ se dea cu capul de zid. Piticii ǎia doi, distructivi fiind, triștii, s-au dovedit prea combinativi și s-au dat într-o joi cu neocomuniștii, rǎzvrǎtind ţara.
          Aici, o întrebare și ecoul se cascǎ: Oare cine se înrolase în armata lui Mazǎre cu tricoul lui Che Guevara și bascǎ roșie? Cinci ruble tragerea!... Oferim duble.

          În vremea asta Ghiţǎ, mintea și braţul lui Pontonel, guiţǎ pe post retragerea lui Ilici. Se strânge laţul. La ZOO va fi un mǎcel cu pisici, crocodili și mult șorici înroșit de sânge. Și știrea? Vreau s-ascult știrea!

          Gabi Firea, ca un licurici pe cracǎ, plânge la sediu PSD, când poate ar fi trebuit sǎ tacǎ. Gabi vrea și ea concediu la Abu Dhabi, sǎ se refacǎ. 

Plai bǎlai - pamflete politice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu