joi, 29 iunie 2017

Apostolii



O ploaie liniştită ca o binecuvântare a mângâiat spre ziuă pământul. Iarba s-a înviorat, frunzele şi-au spălat pe feţele ofilite spuza nopţii. Păsările şi-au început sporovăiala domestică în Grădina Maicii Domnului. Parcă dintr-o dată s-au şters toate încordările fără rost ale lumii.
S-au pornit clopotele de la biserică. E atâta sete de Dumnezeu şi de viaţă în sunetul acela ce se sparge fără margini, înainte şi înapoi. Îngerii din cer şi oamenii pe pământ îşi privesc în oglindă sufletele pereche. Aşa scriam anul trecut pe blog în 29 iunie.
Zice Apostolul Pavel:
„Ci Dumnezeu şi-a ales pe cele nebune ale lumii, ca să le ruşineze pe cele înţelepte; Dumnezeu şi-a ales pe cele slabe ale lumii, ca să le ruşineze pe cele tari;”
Aşa a zis şi apostolul Liviu(apostol sau apostat?) pesediştilor ieri, întocmind lista guvernului, alegându-i pe cei mai proşti dintre foştii înţelepţi ai Grindeanului şi conform planului pe cei mai slabi patrioţi să ne ruşineze pe toţi cum luptă el cu sistemul.
Azi nu plouă pe nicăieri. Arde pământul ca un cazan sub capac. Pare că s-a supărat Dumnezeu pe cei care tac.  Musai după caniculă vine vijelia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu