duminică, 29 octombrie 2017

Între zei. Vis împlinit
"Nimeni n-ar trebui să-i ia nimic din reușita Simonei Halep! A avut de multă vreme un vis și l-a împlinit. Merită să fie numărul unu mondial și trebuie respectată, chiar dacă nu a câștigat un turneu de Mare Șlem. Nu doar acestea contează!”
Nu sunt cuvintele mele ci ale lui Roger Federer(Zeus) şi el nu poate fi bănuit că nu ştie ce spune! Bineînţeles că ne-am fi dorit anul acesta o victorie de Grande Slam, sau să câştige Turneul campioanelor ca să rupem gura târgului la Românica, dar se pare ca zeiţele au un cap deasupra, să poată privi de sus muritorii de rând, faţă de înălţimea pe care i-a dat-o Simonei Dumnezeu. Mai greşeşte şi El în sfânta Lui lucrare, când hărăzeşte fiinţelor lumina din suflet. De unde să ştie că boţul acela de lut poartă în sine un vis atât de mare?
Cu siguranţă Dumnezeu s-a aflat nevăzut în tribuna de la Singapore. A privit meciul Simonei Halep cu Garcia şi i-a plăcut ce a văzut! Şi-a zis în barba lui albă: „Dacă acum o fac zeu, are prea mulţi cârtitori, riscul să devină înfumurată e mare! Mai bine să-i mai dăm o încercare…” şi i-a întărit braţul Carolinei s-o scuture ca pe un pom de flori. Nu s-a mai putut ridica de jos nici cu Svitolina! Ce om frumos în umilinţă! În înţelepciunea lui Dumnezeu i-a grăit cu bunăcuviinţă: „ Să nu uiţi cât trăieşti că tu eşti înainte de toate om şi nu zeu!”
Apoi a găsit o portiţă să o facă zeiţă!

Simona Halep a devenit a 13-a jucătoare care încheie un sezon WTA pe prima poziție a calsamentului și a fost răsplătită pentru performața sa în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Singapore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ma intereseaza comentariile ,fie si rautacioase