vineri, 8 iunie 2018

Un drept la replică


Un drept la replică unui comentariu civilizat la postarea Legendele tenisului, care a adunat cateva sute de cititori.

Leonardo Tonitza In mod firesc, apreciez si ma simt mandru cu tot ce a facut Simona Halep pentru Romania. Dar de aici pana a deveni legenda lipsesc prea multe turnee castigate, etc. Performanta inseamna performanta.


Ion Toma Ionescu Şi vremurile şi legendele sunt altele şi trebuie să rezonezi cu mersul modern al lucrurilor. Cum circulau legendele? Din gură în gură, pe o arie care se lărgea depăşind în timp graniţele. Azi televiziunile şi internetul au cu totul alte coordonate. Sute de milioane de oameni receptează momente unice, spectaculoase, care pot deveni legende instantaneu, în faţa ochilor.
        Să luăm mitingul de mâine al PSD. Câte eforturi, ce zbatere inutilă, câte pierderi materiale ca să aduci în Piaţa Victoriei, obligaţi câteva sute de mii de oameni, să-ţi pui la picioarele tale instituţiile statului şi să crezi că poţi face din Dragnea o legendă vie. Vor fi şi câteva televiziuni, vor prelungi în lume câteva imagini, dar ce se va transmite? Legendarul Dragnea? sau un monument de prostie?...
        Simona Halep este o legendă, căci a intrat în inimă milioanelor de telespectatori din lumea întreagă pe munca ei!
Felicitări Simona Halep!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu