miercuri, 17 februarie 2016

Guştere de Bucureşti



Îi invit pe toţi cei care au citit Guşterele (în măsura posibilităţilor) şi au avut de spus cuvinte frumoase, în scris sau în privat, la prima sau la a doua ediţie consistent revizuită şi îmbogăţită, să participe la eveniment! Amintesc doar câteva nume: Magda Grigore, Domniţa Neaga, Marian Barbu, Adrian Suciu, Aurel Sibiceanu, Dumitru Ungureanu, Călin Vlasie. Chiar dacă s-au jucat cu el, i-au spus poveşti şi l-au procopsit cu ceva încredere, nu laşi singur un guştere rebel rătăcit prin Bucureşti.

Pe cei care nu l-au citit îi invit la sfârşitul evenimentului să participe la licitaţie, şi să-l cumpere ca să-l crească, dar avertizez să se grăbească, nu mai sunt mulţi guşteri, specia fiind pe cale de dispariţie.

P. S. Dacă totuşi dintre participanţi ar vrea careva să zică ceva de rău îl invit să fie discret!...

Că Guşterele, e bine crescut, sensibil şi puţin poet, se vede din faptul că a ştiut, să-şi aleagă perechea în duet…(Nu mai ştiu bine cine l-a ales pe cine!)

Când vorbesc în numele meu, crede-mă Ionuţ, ştiu ce spun, Guşterele nu e periculos. El stă aproape, carte lângă carte, şi îşi ascute urechea să nu scape nimic din poezia Danielei Toma.
Evenimentul aici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu