sâmbătă, 15 februarie 2020

Doză de proză la artroză


Dezavuez lucrurile rele care se spun despre Spitalul Universitar. În ciuda colportărilor ţintite, grele, din ultima vreme! E un loc binecuvântat de Dumnezeu şi dacă ai puţin noroc afli încă de pe holurile instituţiei, cum poţi regăsi calea spre o sănătatea înfloritoare, garantată de normele constituţiei, chiar înainte de a intra în cabinetele medicilor la care eşti programat. Vorbesc dintr-o experienţă recentă, nu spun poveşti, aşteptând să-mi vină cardiologul de la raportul de gardă, să-mi pună holterul pentru tensiune, ca să poată apoi descâlci şi face ordine în înţelepciunea lui, în hârtii şi ulterior în bătăile uneori descreierate ale inimii mele, încercate de-a lungul vieţii de un mănunchi important de scrisori blonde neexpediate la post restant…

Pe hol aşadar am aflat prin urmare tratamentul minune pentru păcătoasa mea artroză de la genunchi, care mă supără cel mai tare.

Un domn vioi, inginer de sonde, arăta în poză ca un măslin pe rod, la 83 de ani. Nu-i dădeai cincizeci! Se trăgea dintr-o familie cu cincisprezece fraţi şi surori. Treisprezece trăitori, şi nu era el cap de pod. Sora cea mai de sus în scală, Serafica, împlinise 99 şi n-avea nici o boală! Mi-a spus şi secretul longevităţii lor.

„Noi n-am fost la Ana Aslan, am fi putut merge căci aveam pile. I-am luat pe ai mei câteva zile pe rând pe toţi în Africa în Câmpul petrolier.(Nu era de colea să fi inginer român la petrol, atunci!). Aveam cunoştinţe de la un african bătrân şi am făcut cu fiecare, fără umbrelă, douăzeci de şedinţe a câte două minute întinşi la soare, împachetări cu nisip fierbinte, în deşert. Două minute la şaizeci de grade, copt, fiert, am scos bolile din noi!

Asta e!... Mai scriu o proză până când vine vara şi plec în Sahara să scap de artroză!

Un comentariu:

 1. In this manner my associate Wesley Virgin's report launches in this SHOCKING and controversial VIDEO.

  As a matter of fact, Wesley was in the army-and shortly after leaving-he discovered hidden, "MIND CONTROL" secrets that the CIA and others used to obtain everything they want.

  THESE are the exact same secrets tons of celebrities (notably those who "became famous out of nothing") and top business people used to become wealthy and famous.

  You've heard that you only use 10% of your brain.

  Mostly, that's because the majority of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

  Maybe that expression has even occurred INSIDE OF YOUR very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years ago, while riding a non-registered, beat-up garbage bucket of a vehicle with a suspended license and on his bank card.

  "I'm so frustrated with living paycheck to paycheck! When will I get my big break?"

  You took part in those thoughts, isn't it right?

  Your own success story is waiting to start. You need to start believing in YOURSELF.

  CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S METHOD

  RăspundețiȘtergere