marți, 1 noiembrie 2011

Armasarul lui Fat Frumos

Sponsor: AMD
Nume proba: AMD Radeon™ Dual Graphics
Enunt proba:
AMD a introdus odata cu lansarea noilor procesoare AMD APU o noua tehnologie numită AMD Radeon™ Dual Graphics. Povesteste intr-un articol pe blog (300 – 600 de cuvinte) ce este aceasta tehnologie, pentru ce procesoare AMD APU este disponibila si ce avantaje aduce utilizatorului.

Calul lui Făt Frumos

    De trei zile se luptau Zmeul cu Făt Frumos, până când trecu pe-acolo un corb.
    - Adu-mi corbule apă  în cioc şi-ți dau calul lui Făt Frumos! zise zmeul. Corbul aduse, zmeul prinse puteri, şi-l puse jos pe Făt Frumos.
    Zise şi voinicul la rândul lui:

    - Adu-mi mie apă că-ți dau stârvul zmeului. Bău apa şi-l trânti pe zmeu.

    Zmeul de jos, slăbit:
    - Mai adu-mi corbule...
    La care corbul:
    - Auzi mă, voi vă bateți sau vă stropiți cu apă!?... şi plecă în treaba lui.

    Se pare că AMD, a citit undeva şi-a înțeles această întâmplare de aceea a devenit o companie importantă, stabilă şi un jucător de top în IT. Lupta pe piața plăcilor grafice ori a procesoarelor nu este niciodată încheiată, este o competiție continuă.
    De curând AMD a venit cu AMD Radeon™ Dual Graphics, o inovație adevărată, nu cu apă de ploaie! A ştiut săi aleagă "calul Genarului", adică procesorul dual-core pe care să-l adape cu pară de foc şi să-1 hrănească cu jăratec.

    Punând împreună, de exemplu, o placă grafică AMD Radeon™ HD 6670 şi un procesor AMD Quad-Core A8 desktop APU - poate să evolueze pe ecran Muma Pădurii sau Zmeul Zmeilor cu şapte capete - rezoluția şi calitatea excepțională a imaginii te va face săi iei buzduganul, să dai tava cu jeratec marțoagei şi să pornesti în căutarea Ilenei Cosânzene pe teritoriul presărat cu primejdii al gamerilor.
Mergi la victorie!

Aceasta postare este in cadrul concursului SuperBlog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu