luni, 14 octombrie 2013

Vampiriada de blog. Pamflet



            Am constatat fǎrǎ putinţǎ de tǎgadǎ cǎ Pasǎrea ceţii, ca orice blog normal, are și ea chakre. Par a fi tot șapte la numǎr, principale, ca și minunile lumii, chiar dacǎ lista acestora din urmǎ s-a prelungit între timp peste mǎsurǎ. Altfel cum s-ar putea explica atacul continuu al vampirilor de blog, linkurile lor nesǎtule prin care sug sângele și energia, împilând cu lanţuri grele tentativa de zbor liber al pǎsǎrii mele, cât poate el sǎ fie de liber, prin ceaţa vremurilor.

            Dar nu despre atacul asupra blogului meu vreau sǎ vorbesc, el este mic copil și neînsemnat, pe lǎngǎ rǎzboiul energetic ce devasteazǎ ţǎrișoara în momentul de faţǎ, la nivel de vârf. Nu ascund faptul cǎ punctul nodal care controleazǎ și dirijeazǎ toatǎ desfǎșurarea de forţe și energii, se plaseazǎ dupǎ mine, undeva în afarǎ.

            Nu trebuie sǎ fi neapǎrat iniţiat sǎ admiţi cǎ bǎtǎliile se dau  în jurul celor trei instituţii ale statului: Parlament, Președenţie, Guvern; cea dea patra, Justiţia, în mintea redusǎ a combatanţilor ar trebui scoasǎ în afara legii talionului și sǎ rǎmânǎ supusǎ, respectând tradiţia șahului etern. Doar hunii venetici, insistǎ s-o așeze la aceeași masǎ. Nu e ușor nici pentru ea, mutatis-mutandis, sǎ te trezești cǎ judeci în limba albionului, slobodǎ, dupǎ ce ani la rând  ai tocat ca-ntr-un vis urât la ordin, în gând, limbǎ rusǎ și lobodǎ.

            În nouǎ ani, președintele a avut timp sǎ se înconjoare de armata lui de paranormali, înzestraţi cu har, care sǎ-i asigure o oarecare protecţie. La un moment dat atacul concertat în lunga varǎ fierbinte de oștile reunite ale vampirilor tineri, tulburate și exacerbate de radiaţiile solare, strânse în jurul lui Felix într-o zi de vineri, îl secǎtuiserǎ de toate puterile pe președinte. Este simplu de rǎspuns, de ce atunci, vampirul șef a fost uns Felix și nu, ceilalţi doi, cu colţi viguroși și mai veninoși. Se știe cǎ vampirii, absorb energia de la fiinţele din jurul lor, fǎţǎ în faţǎ. Având televiziunile, Felix stǎtea cu faţa la milioane de telespectatori și putea sǎ se lege concomitent de chakrele acestora. Atacaţii energetici, victimele erau expuși mai ales la emisiunile în direct, furându-li-se energiile și lǎsându-se manevraţi cum voia mușchiul lui.

             Efectul putea sǎ fie devastator, dar mai marii lumii au trimis un nor energetic cǎlǎtor, care sǎ paralizeze transmisia undelor și cu tact, au încheiat un pact de neagresiune.

            În deal, la mitropolie, s-a fǎcut o slujbǎ cu mǎtǎnii și cu rugaciune, dar degeaba. Chakrele milioanelor de telespectatori au rǎmas înnodate și în toamnǎ au votat masiv cu USL-ul. Degeaba au încercat oamenii președintelui, sǎ neutralizeze reacţiile subiecţilor cu protecţie energeticǎ scǎzutǎ,  înscriși în liste și atacaţi de vampiri, aceștia au votat cu ochii închiși împlinind starea malefica de 70 %.

            Este știut cǎ uneori vampirii iau forme speciale. Cine și-ar închipuii cât de feroce poate fi orhideea, mǎcar și crinul, cu mirosul lui otrǎvit.

            Privind la premier, searǎ de searǎ la televizor, am învǎţat pe viu cum se clasificǎ vampirii și am devenit fǎrǎ sǎ vreau vampirolog. O sǎ încerc și ceva definiţii:

           

            Vampirul iubirii: promisiuni, numai lapte și miere în piaţǎ, fǎrǎ taxe aproapele, minciuni de îngheaţǎ apele.

            Vampirul vǎnzǎrii: Oltchimul trist, CFR Marfǎ, gazele de șist, Roșia, perla guvernǎrii vândutǎ pe-o eșarfǎ.

            Vampirul neputinţei: Nici o ţintǎ din program atins. Felix învins de DNA. FMI singurul strateg valabil. Înţeleg așa: „viaţa e un jeg”... profitabil

            Vampirul victimizǎrii: Corsarul de la malul mǎrii nu mǎ lasǎ sǎ guvernez, își bagǎ coada peste tot, sunt în pragul disperǎrii, de-aia îi mai dau peste bot.

            Vampirul invidiei: Succesul celuilalt nu-i destul. Dragnea e prea fudul, Crin e prea filistin, Udrea e blondǎ, iar eu nu-s șarpe veninos, sunt o anacondǎ, mǎ rog frumos.

            Vampirul greșelii: Optez pentru, ca premier și ca deputat, nu votez!

            Vampiriul comflictelor: Papici sǎ plece! Sǎ plece și marinarul! Și rarul ǎla de Crin din senat! Iar cei din stradǎ sǎ înceteze larma, nu e Roșia lor. Ca premier e un dat și un destin asumat. Eu am carma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu