marți, 1 decembrie 2020

LA MULTI ANI ROMANIA!

 


Ne-a uitat ţara de 1 Decembrie?... Şi-a urcat teritoriul cu munţi şi câmpii, cu păduri şi ape într-o fregată a îngerilor şi se pregăteşte să plece fără noi dincolo de dincolo?...

România nu e o ţară, e o fiinţă care călătoreşte pe drumul ei. Ura şi discordia dintre noi, poate s-o alunge în cer, şi noi vom rămâne doar cu umbra şi umezeala din nori, o gaură neagră ce va înflori în sufletele noastre ca mucegaiul.

Scuturaţi-vă oameni buni, nu lânceziţi în balta tulburată de pandemie! Ascultaţi clopotele mute din inimile voastre, nu pe cele gălăgioase ale cioclilor care defilează pe străzi şi se înghesuie la televizor fără măşti pe feţe, perorând că alţii decid pentru noi! Ei vă spun că alegerile din 7 decembrie sunt degeaba(!), şi să nu ieşiţi la vot! Să decidă tot ei bunăoară, că sfintele noastre trei culori între ele s-au distanţat, nu mai avem tricolor(!), că nu mai avem ţară(!), că e numai a lor!

Deşteaptă-te române şi ieşi la vot! Votaţi oameni buni ancoraţi-vă ţara în inimile voastre, cum aţi mai făcut-o în vremi de cumpănă!

LA MULTI ANI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu