miercuri, 17 februarie 2021

Nopţi şi zile la Melbourne



Nici pe mine nu m-a întristat acest dublu 3-6, în oglindă, al Simonei Halep în meciul cu Serena Williams de la Openul australian! Avea în plan să câştige mai mult în acest an, decât  cei 404250 de dolari, să-i ajungă măcar să construiască o casă cu grindă lungă pe lună, unde să locuiască împreună cu Iurucul ei. Nici Simona nu s-a supărat căci dacă n-a câştigat cu Serena Pacoste, sigur va avea noroc în dragoste!...

Să admitem, nu se ştie cum s-au întors zarurile, cum s-a ales în cărţi canasta, poate că au convenit amândouă  cum se împarte o cireaşă pe tort în părţi egale; cine urmează de data asta s-o ia pe cocoaşă, şi cine aprinde focurile bengale, c-aşa-i în sport!  Oricum Simona s-a asigurat pe vecie că Serena Pacoste îi va fi naşă de cununie.

În timpul  ăsta bătrânul lup de mare Ion Ţiriac, bătea barurile cu Alexis Ohanian, prinţul consort al Pacostei, uniţi în dublu interes platonian pentru o treabă măruntă, să găsească  un local de nuntă. Nu-i uşor în vremuri pandemice să împaci contradicţiile polemice din mintea miliardarului!

Să dăm americancei ce-a zis Cezarul şi Simonei Halep harul apostolului Pavel!

Că dacă dragoste e, e de toate!

N.A. Să nu uităm că Simona e cea care ne-a pus pe o hartă astrală… Şi de şapte ani străluceşte acolo sus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu