duminică, 7 februarie 2021

Reconversie liberală



O amintire pamflet din vremea când Crin era divin…

(07 februarie 2014)

Reconversie liberală

(Nici o asemănare…etc,etc)

 

PSD-ul agitat de stăruinţa premierului Pontonel de a lovi tot timpul cu bâta în baltă, doar-doar se vor face valuri și va fi răsturnată barca marinarului, pare o apă murdară, flămândă, pregătită să înghită topirea zăpezilor și rămășiţele liberalilor, ca să se năpustească apoi umflată peste ţară, peste gospodăriile și grădinile oamenilor care, în întâmpinarea codului roșu și-au instalat în podurile caselor televizoare și așteaptă sǎ pice din cer SMURD-ul lui Arafat, cu pâine şi sare. Că apă e Slavă Domnului!

          Ce fac liberalii? Cică ar vrea sǎ intre la guvernare, de mâine. Cumva repoziţionaţi. În loc de saci de nisip, să-și întărească malurile la guvern, cu bolovani mai bărbaţi.(Vezi propunerile de miniștrii.)

          Și consideraţiile ar putea continua.  

          L-am ascultat pe Antonel, viitor președinte interimar, abordând o problemă spinoasă, liberalismul, răspunzându-i lui Pontonel, înainte sǎ plece  în carnaval la Soci, la întrebarea cine mai e liberal azi?

          – Da noi ce suntem, costoboci? I-a răspuns Crin. Liberalismul însemnă a înţelege lumea în care trăim. Individul sǎ fie mai presus de lege!... (Cine seamănă vânt culege…)

Mai presus, că altfel murim Mitici. Noi nu vrem baroni ci lideri politici.

          Și presei din spate, care se tot vânzolea în sală, cu voce tare, i-a ars din capul mesei cu mânie liberală, o ghiulea peste bot să-i închidă clampa.

          – Mă băieţi, staţi liniştiţi(!), aici nu suntem într-o autogară la Madrid, noi facem un proiect solid pentru ţară! Tăceţi sau ieşiţi afară! Fiţi patrioţi! Şi s-a stins lampa.

N.A. Bietul Crin nu mai e divin azi! Dacă priveşti peste gard cum stăm, în orice partid lucrurile s-au schimbat oleacă. Doar Arafat a rămas leopard… În PLUS  ne vaccinăm de Covid şi ne-am îmbogăţit cu Şoşoacă…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu