vineri, 11 februarie 2022

Să fie Ciuleandra

 


Fetele noastre în 2022 arată bine! Şi ca nivel de joc, şi ca bagaj tehnic, şi ca disponibilitate la efort, şi ca motivaţie şi confort psihic, ca estetică şi eleganţă a mişcării, şi în consecinţă.  ca rezultate! Şi de ce să nu recunoaştem, şi ca modele de ţinută şi frumuseţe sportivă! Dacă WTA ar avea în vedere să organizeze un concurs de Miss World Tennis fără îndoială că româncele s-ar regăsi printre finaliste.

Astăzi la St. Petersburg i-a venit rândul să fie divă, Irinei Begu. Ca urmare, sigură pe sine şi conştientă de atuurile ei, a obţinut dreptul să evolueze pe prima scenă în semifinalele competiţiei, obţinând o victoria fără dubii în faţa Terezei Martincova, 6-4/ 6-2!/.

După ce o scosese din competiţie pe Petra Kvitova, cu un uluitor 6-0(!) în setul doi, Irina noastră a devenit oficial spaima cehoaicelor.

Următorul dans al Irinei la St Petersburg, va fi într-un ritm belgian cu Elise Mertens, sau un dans din însorita ţară a lui Zorba, cu Maria Sakkari. Nu contează cu cine, amândouă sportivele sunt la fel de valoroase. Important e să auzim la finalul partidei vocea Mariei Tănase şi să admirăm cum ştie să dansează Ciuleandra Irinuca noastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu