luni, 1 august 2022

Pasul următor

 


Am văzut-o pe Ana Bogdan în Turneul WTA de la Varşovia aplaudată la scenă deschisă în festivitatea de premiere de spectatorii polonezi, cunoscători de fineţe al sportului alb. După patru victorii consecutive, spectaculoase, nu a mai reuşit-o şi pe cea de cincea, în finala cu Caroline Garcia, dar a rămas în inima polonezilor, seduşi de eleganţa, frumuseţea şi îndemânarea unei sportive, care atunci când se simte bine în aerul ei, înfloreşte precum o magnolie.

Ghinionistului de serviciu, cum am numit-o înaintea primului meci, a reuşit să-mi confirme de data asta previziunile şi să facă un pas următor. Spuneam altădată că în zi bună Ana poate câştiga la oricine şi a făcut-o adeseori! Pasul următor ţinea de ştiinţa de a lega un şir de zile, jucând la nivelul ei de sus. Şi a reuşit, cum am presupus de la începutul turneului că va fi să se întâmple.

Felicitări Ana! Ţi-ai demonstrat-o ţie că se poate! E floare la ureche de-acum să mai faci un pas. Îl aşteptăm cât de curând!

3 comentarii:

  1. De pe Facebook. Valentin Cristache
    Frumos comentariul si pe deplin meritat de Ana !Simona Halep a aratat ca se poate!Sper sa continue la nivelul asta....Succes!❤️❤️❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. De pe Facebook. Gabi Bartulov
    Frumos articol despre Ana FELICITĂRI!

    RăspundețiȘtergere
  3. De pe Facebook.Ana Baciu
    Frumos comentariu, D-le Ion Toma Ionescu !
    Felicitări Ana !

    RăspundețiȘtergere