sâmbătă, 15 iunie 2013

Simona Halep a câştigat trofeul




           Ultima minge ghem, set, meci si Simona Halep castigă turneul de la Nurnberg! E primul ei trofeu din carieră
Bravo Simona 6-3 , 6-3 cu Andreea Petkovic.
                                                   *


          Nu am scris nimic astăzi pe blog aşteptând să se întâmple. Şi fata asta frumoasă, cu un fizic ce pare plăpând, mişcându-se cu agilitate şi eleganţă pe zgura roşie, înfruntând  forţa disproporţionată, a reuşit să ţeasă din traiectoriile mingiilor sale, un labirint, din care adversarele nu au mai ştiut să iasă.

          Nu a fost simplă finala. Tribunele pline aşteptau ca trofeul să relanseze cariera unei sportive de-a lor, care să reintre în trumf după o pauză mai lungă, datorată unor nefericite accidentări. Jocul ei până la finală, îi îndreptăţea pe spectatori să spere. (Toată stima Andreea Petkovic, ai jucat bine pentru noi!)

          Numai că Simona n-a fost intrebată dacă ea este de acord.

          Nu a cedat iniţiativa nici o clipă, ascunzănd mingile cu lovituri măiastre. Recunosc sunt tentat să exagerez, dar ca să vă demonstrez că am dreptate, la un moment dat operatorul alunecase cu obiectivul aparatului de filmat sub tricol croit mai larg care sublinia frumos rotunjimea sânilor. Am sărit în sus şi-mi venea să sparg ecranul. Măi nene nu acolo e mingea. Bine că s-a retras la timp, golanul!...
         
 

Un comentariu: