joi, 26 septembrie 2013

Dovleacul n-are seminţe. Pamflet




            De ani de zile Felix se luptă cu justiţia în cazul ICA, precum porcul cu dovleacul.             
            Şi-a pus râtul de fier în funcţiune şi cât e ziua de lungă, demonstrează prin curtea fostului Institut de Cercetare al Agriculturii, ca un miner de suprafaţă, neapărat cu Antenele după el. Filmat din faţă, ameninţă că intră în greva foamei, rostogolind dovlecul şi susţinând că acela e un abuz al statului, nu un harbuz şi justiţia nu are ce căuta pe proprietate lui. Nu strică el că s-a dovedit dovleacul de aur când l-a rostogolit. El l-a cumpărat de la tarabă şi l-a plătit cinstit.

            Se pare că telepatic cineva i-a şoptit, dar asta nu s-a dovedit.

            Azi justiţia ar trebui să spargă dovleacul. Mircea Badea, Dana Grecu, Radu Tudor, Oana Stancu, Ursu, Razvan Dumitrescu, Sandra, Ciuvică şi pastorul protestant, stau atârnaţi pe gardurile tribunalului. E important dacă judecătorii vor descoperii sentinţa. Sămânţa de scandal. O Ciuvică la streşină îşi punea dorinţe:

            Liniştiţi-vă că dovleacul n-are seminţe!...

Un comentariu:

  1. Este un pacat nu ai un buton donează! Aș fără îndoială dona la acest blog restante! Cred că de acum voi stabili pentru marcare și adăugarea feed-ul RSS pentru contul meu Google. Aștept cu nerăbdare să noi actualizări și va împărtăși acest site cu grupul meu de pe Facebook. Chat curând!
    http://www.ogloszeniamazowieckie.pl

    RăspundețiȘtergere