vineri, 23 ianuarie 2015

HALEPENO

            Pe Margaret Court Arena, Halepeno, ardeiul picant și-a fǎcut pentru prima oarǎ apariţia în tribunǎ în posturǎ de brand. Echipa Simonei Halep, antrenori, masori, îmbrǎcaţi în tricouri albe având pe piept desenaţi trei ardei coloraţi în roșu galben și albastru, a fǎcut oarece senzaţie. Numai Bethanie Mattek-Sand, cu șapca pe ochi și ţinutǎ ușor cam șleampǎtǎ( m-am tot întrebat dacǎ nu purta una din rochiile lui Toni Greblǎ, de bietul om e acuzat acum de trǎdare naţionalǎ), nu a avut pic de respect, a ţinut sǎ nu ridice privirea în tribunǎ și sǎ se concentreze exclusiv asupra jocului cu o încrâncenare tendenţioasǎ și greu de explicat.
            Aici DNA-ul ar trebui sǎ se sesizeze din oficiu cǎci se pare cǎ a fost o acţiune deliberatǎ și dirijatǎ a concurenţei de subminare a lansǎrii brandului. Americanca aia postmodernistǎ ţinea morţiș sǎ ne strice evenimentul programat, sfidând drapelul tricolor, compromiţând iuţeala ardeiului, bugetul extins al familiei și punând în pericol înţelegerile privilegiate cu americanii.
            Pânǎ la urmǎ Simona a restartat datele și a terminat în douǎ seturi un meci care s-a dovedit destul de greu 6-4, 7-5. Surprizele deosebit de plǎcute pentru noi au venit azi-noapte dinspre Irina Begu la simplu Witthoeft - Irina Begu 0-2 (4-6; 4-6), și Mergea și Tecǎu calificaţi între primii șaisprezece la dublu împreunǎ cu partenerii lor.

            Irina Begu, locotenentul Simonei, pare cǎ anul ǎsta își va pune pe umeri ceva stele mai mari. Sǎ dea Dumnezeu sǎ le poatǎ duce. Mai vorbim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu