marți, 27 ianuarie 2015

Alegerea zeilor


            Mi-a rǎmas de azi-noapte imaginea unui peștișor fermecat care se zbate în ghearele unui urs polar, vrând sǎ se desprindǎ și sǎ se dea de trei ori peste cap, dar ursul Makarova îl ţinea strâns și peștișorul nu reușea sǎ ţâșneascǎ și sǎ capete puterile miraculoase.
            Copleșit de gândul cǎ trebuie și poate s-o facǎ, parcǎ i se îngreunaserǎ aripioarele, își pierduse agilitatea și devenise un peștișor obișnuit.
Sunt zile proaste când vrei cu tot dinadinsul și nu-ţi iese nimic. Ele vin în momente nepotrivite când sigur, ţi-ai dori cel mai puţin.
            Prea dur rezultatul partidei: 6-4/ 6-0, ca un vis urât. Makarova a jucat bine, ofensiv, cu armele Simonei. A schimbat unghiurile, a intrat în minge devreme și a avut un mental impenetrabil precum gheţurile unde stǎpânesc urșii polari. Simona n-a ars la intensitatea cuvenitǎ și încet-încet s-a stins.
            Pregǎtitǎ de comfruntǎrile mult așteptate de toatǎ lumea, cu Sharapova și Williams, probabil n-a luat în calcul influienţa zeilor greci. Miza lor într-un complex de factori astrali, a fost sǎ salveze Elada, luând lângǎ ei formaţiunea radicalǎ Syriza.

            Sǎ nu uitǎm cǎ Makarova ţine spada tot în mâna stângǎ.

4 comentarii:

  1. Radu Nicolescu Din pacate, aceste "zile proaste " se repeta din ce in ce mai des...

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucia Doina Cojan Dle Ion Toma Ionescu,CHAPEAU...
    Chiar acum · Îmi place

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria Nicorescu Panican pai rusoaica s-a antrenat cu trupele din UCRAINA...
    3 minute · Îmi place

    RăspundețiȘtergere
  4. Bogdan Viorel Imi pare rau, dar mai este mult pana departe !

    RăspundețiȘtergere