luni, 4 iulie 2022

Hai să facem treabă

 


221.949 euro pentru Simona Halep! Deocamdată.

Conetabilul în armata franceză regală, în evul mediu, era comandantul armatei, care în timp de pace ca şi în timp de război, ţinea matematic socoteala soldaţilor(precizez matematic, nu vă gândiţi la alte măscări!).

Între timp conetabilul  şi-a pierdut „e”-ul din interior şi devenind contabil, nu mai are grija tuturor soldaţilor. Nu mai cucereşti lumea cu soldaţii acuşi, taina e publică, nu doar la noi în republică ci în orice sistem planetar. E de-ajuns să ţii socotelile banilor! Uite-te la ţar şi la ruşi în Ucraina!...

Am promis că la Wimbledon, ca sarcină de servici, voi fi eu cel care va ţine socotelile fetelor noastre.  Am ştiut dinainte că Londra a rămas,  chiar şi după brexit, capitala magnaţilor bancari şi atunci e firesc ca acolo şi câştigurile mici să fie mari! Susţin că financiar la exit, toate fetele noastre iubite se întorc acasă mulţumite! Au bani de cumpărături în Kalimera sau o bere rece la terasă în Jerez de la Frontera.

Pentru mine lucrurile s-au simplificat, nu mai e greu de numărat, a rămas în turneu staru’ Simona şi Raluca Olaru. Celelalte, înr-o conversaţie liniştită discută, cine mai divorţează, cine se mai mărită...  

Doar ele două mai pot plusa în zona financiară de elită. Dar în cunoştinţă de cauză, vă spun cert, ca să rămână star în concert, Simona trebuie s-o bată pe Paula Badosa Gilbert!

Altfel pentru istorie, ea e de mult o stea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu