luni, 25 octombrie 2010

SuperBlog _ Etapa XV-a


Invitaţia temei nr 15 este limpede precum cleştarul unui izvor de munte. Ni se sugerează un excurs mitologic alături de Ares, zeul sălbatic al războiului,  pentru a ajunge intr-un final, coplesiţi, în  faţa servietei solide şi elegante, special proiectate ca să ţină la loc sigur un mutant al secolului XXI, un monstru al tehnologiei, cea mai puternică placă video a momentului purtând iscălitura celor de la ASUS.
Insuşi numărul relativ mic de asemenea fiare scăpate pe piaţă, 1000 de bucăţi este menit să stârnească pasiuni, interese şi desigur să ţină subiectul în centrul atenţiei.
         N-o să facem greşeala să zăbovim prea mult, pe tărâmurile mitice homerian descrise de însuşi Homer, dar ce ne impiedică să tragem o clipă cu ochiul spre cetatea Troiei, poate reuşim s-o zărim pe răpitoarea Elena răpită de Paris, pentru care se războiau atât de crunt oştenii Troiei, pe câmp deschis, în umbra zidurilor, cu oştirile aheilor sosite de peste mări. Dar ce se aude, al cui e glasul acela inspăimântător?...
Cu un traveling bine strunit să ne apropiem. În cadru apare  Atena, în fruntea aheilor, încrâncenată. Unindu-şi forţele cu Diomede  încleştaseră deja marea luptă cu Ares! Primul aruncă lancea spre Diomede sălbaticul Ares, dar Atena reuşeşte s-o deturneze şi îndreaptă tăişul sabiei spre pântecul lui Ares, chiar în locul unde se încheie brâul de bronz. În acelaşi timp lancea lui Diomede străpunge şi sfâşie carnea sub platoşa grea a armurei. Un strigăt grozav, parcă din 1000 de piepturi, opreşte încleştarea într-un stop cadru prelung.  Ares, ca un leu rănit, se zmiceşte şi se retrage. Zeul de bronz, înca o dată pare a nu ieşi învingător pe câmpul de bătălie.
Se va revanşa făra îndoială în confruntări amoroase unde se pare că nu va avea rival. Poate depune mărturie ca martor principal  Afodita zeiţa, dar nu numai. Din legătura lor se va naşte Eros, Cupidonul, stăpânul tuturor inimilor de până azi.
Sunt doxă. Alooo! creatorii de jocuri! pot scrie scenariul  pentru Războiul troian!


Ce a luat de la zeul războinic, personificare a poftei de sânge şi a măcelului de dragul măcelului, Aresul zilelor noastre? Poate iuteală, nestrunită putere, agresivitatea şi cu sigurantă bronzul armurei. (Greutatea încorporată a plăcii grafice este semnificativ peste 2kg  din care în principal cupru). E bine de ştiut şi preţul acestei fiare, dacă vrei cumva să te numeri în clubul select al celor 1000 de exclusivişti ce-şi pot oferii  reprezentaţii de maximă satisfacţie cu senzaţii tari pentru gameri şi fără îndoială prinos de creativitate. De-aia e construit pentru performanţă. Pretul ziceam 1200 dolari meritat pe de-a-ntregul.
          Pentru câteva date suplimentare aveţi un link aici

Marea lovitură e că deja m-am implicat, prgătesc pentru gameri  Războiul Troian. Am primit telefon si am acceptat oferta. Cu placa asta video am s-o vad pe Elena, 3D, în carne şi oase, in toata splendoarea ei primul. Sunt cel mai tare!
http://chetroni.com/asus-ares-editie-limitata-putere-nelimitata/http://chetroni.com/asus-ares-editie-limitata-putere-nelimitata/

Nota: Aceasta postare a fost notata cu 88 puncte

Un comentariu: