sâmbătă, 29 iunie 2019

La o lansare de carteE vară, vacanţa la unii a început, la alţii s-a şi terminat, canicula şi ploaia îşi schimbă culorile de parcă într-un cămin de fete două studente în an terminal, plictisite de atâta carte, se pregătesc să abordeze tranşant şi cu şarm ultimul examen din sesiune, schimbând între ele rochiile cele mai uşoare, ca şi cum ar merge la bal.

Măcar de-ar ploua să li se lipească rochiile de trupurile lor tinere şi profesorul de matematică, încurcat, să le invite pe moment să se usuce în modul cel mai transparent cu putinţă. Un risc asumat, dar cât să însemne el pentru ştiinţă ca viciu de procedură, când e pus în joc riscul peste măsură de viaţă, nu-i aşa?... Poţi muri dintr-o răceală banală!

Ionescule, ce uşor îţi zboară gândurile în zi de vinere, rămâi cu cărţile tale, lasă fetele tinere…

Multumiri celor care au participat la evenimentul nostru de la Directia 9, Adrian Suciu, Cristina Berinde, dar si celor care au contribuit la realizarea acestor trei cărti şi din diverse motive nu au putut să participe, dar au fost cu gandul alături de noi: Firita Carp, Ioan Romeo Roşiianu, Florin Dochia şi Eugen Pohonţu!

Piteşti, 28 iunie 2019
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu