vineri, 13 martie 2015

Surasul Tanagrei (tana-grei)

          Realitatea TV era gata-gata ieri sǎ-și opreascǎ transmisia de la Casa Poporului. « Insolvenţii ǎștia ai lui Gușǎ care nu-și plǎtesc taxele n-ar trebui sǎ fie lǎsaţi înǎuntru în parlament. Sǎ-și facǎ emisiunile de la ușǎ! » Gândea președintele senatului în beneficiu naţiunii, servindu-și cafeaua în cuibușorul pǎcatului, stând într-un picior ca sǎ-și stabilizeze echilibru și uitându-se la televizor ca un tigru.
          Dracu i-a pus sǎ caute picior de parlamentar joia la serviciu? Alerga Marilena Mititelu cu microfonul în incursiune pe holurile parlamentului, doar-doar va prinde un bǎrzǎune rǎtǎcit pe care sǎ-l aducǎ în sfârșit în direct la emisiune. Numai cǎ biata Marilena a descoperit toate ușile închise la comisii și în ditamai clǎdirea, pustiu. Cui sǎ ia un amǎrât de interviu? A scos-o din încurcǎturǎ Eli Roman din studio, cu un breaking News pǎstrat de umpluturǎ.
*
          Români din sectorul cinci, pregǎtiţi-vǎ batistele! E percheziţie cu ghinion la E-Vanghelion acasǎ! Se recitǎ Tristele. DNA-ul a pus coliva pe bomboanǎ și mandatul pe masǎ. Ce sǎ caute așa de cu zori?... Omul n-a ieșit din izmanǎ !
          Se zice cǎ pesediștii ǎia mascaţi cautǎ listele lui Geoanǎ cu surori și fraţi…
*
          În curtea cu miracole la DNA a ajuns și Oana Mizil ca o Casandrǎ cu profeţii. « Victore, Victore, mic copil, nici nu știi !... »
Ce înţeles nepǎtruns poate fi!?...
          Sǎ ne pregǎtim de un bestselǎr major. 
         Anul viitor, Opera Omnia e deja antamat. Și vǎ asigur cǎ nu va fi contestat.
*
          Mǎ opresc acum. Încǎ o supernova piere într-o gaurǎ neagrǎ. DNA-ul cere arestarea lui Dan Sova…

A mai cǎzut o tanagrǎ. La PSD iese fum.

Plai balai - pamflete politice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu