sâmbătă, 21 martie 2015

UnEscupres.ro Fricǎ la bostǎnǎrie

          Povestea cu droașca plinǎ cu pepeni care s-a oprit pe marginea drumului și muiat de suliţele fierbinţi ale soarelui omul care trǎsese din greu la ea, se urcǎ sǎ punǎ capul sǎ se odihneascǎ deasupra pepenilor, ce pǎstraserǎ oleacǎ de rǎcoare, nu se potrivește întrutotul întâmplǎrii Simonei Halep!
          În primul rând cetitorule, sǎ-ţi dau vestea rea cǎ omul se odihnea pe șosea la rǎcoare într-o limuzinǎ, nu era o droșca ci o bijuterie pe motorinǎ. Iar pepenii nu erau nici pepeni, dar nici ouǎ de la vreo cloșcǎ, ci mingii de tenis galben-portocalii. Nici în vis biluţele ǎlea elastice nu ţineau umbrǎ pe planetǎ, cǎ erau vii și fantastice când se izbeau de rachetǎ.
          Extrapolând, am putea sǎ-i dǎm Simonei rolul îngerului, iar Serena poate fi, fǎrǎ îndoialǎ, un drǎcușor mai mare. Ele douǎ au tras fiecare pe partea ei din greu ca sǎ ajungǎ în marea confruntare. Pe cine sǎ aleagǎ Dumnezeu în finalǎ?
          Când omul se trezi domn picat din lunǎ(sau din somn?) era deja în tribunǎ. Ce sǎ mai înţeleagǎ sǎracu? Și o datǎ s-a luminat ca dupǎ ploaie! La dracu, fie și-un lup mâncat de oaie!  

          Așa scriam în 2015. 
          Anul ǎsta nu se-aratǎ nici a oaie nici a lup. Sǎ vedem ce va fi la Miami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu