vineri, 7 iulie 2017

Wimbledon. Consideraţii inconfortabile



Economicos şi nespectaculos jocul Simona Halep în primele trei meciuri ale turneului de la Wimbledon, de parcă pregătită de drum lung, nu a vrut să-şi dezvăluie toate atuurile şi să atragă atenţia asupra ei. Cel puţin până acum i-au ieşit calculele, dar în acelaşi timp ne-a obligat pe noi să privim cu încordare şi cu puţină ciudă – trăgând cu ochiul şi  la alte  partide de nivel mult mai bun – făcându-ne să credem că forma ei sportivă şi acomodarea pe iarbă mai are multe posibilităţi de creştere.
Ne-am fi dorit victorii categorice în care diferenţa de valoare să fie evidentă, potrivit locurilor din clasament ale adversarelor întâlnite!
Dacă socotelile vor ajunge la rezultatul dorit, vom zice atunci că antrenorul a găsit tactica cea mai coerentă, iar Simona noastră a avut tăria de caracter şi stăpânirea de sine să nu iasă din vorbele lui, păstrându-şi în aparenţă un calm imperturbabil, dedublându-se şi depăşindu-şi propriul caracter.
Si dacă totuşi se va rupe ceva în comunicarea dintre cei doi şi socotelile se vor dovedi greşite, nu cred că Darren Cahill va mai găsi puterea să depăşească deficitul de încredere reciproc ce se va instaura între ei atunci. Şi am certitudinea că nici nu-şi va mai prelungi pariul.
S-o luăm pas cu pas, nu ar mai fi paşi atât de mulţi!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu