sâmbătă, 9 martie 2019

Indian Wells meciul de prezentare


Simona Halep- Barbora Strycova 6-2/ 6-4/

N-a fost chiar  un galop de sănătate, cum s-ar spune, meciul de „prezentare” al Simonei Halep la Indian Wells, dar spre deosebire de altele, Simona a fost mai grijulie cu inimile noastre, încercate de atâtea ordonanţe de urgenţă ale guvernului şi decizii obligatorii ale Curţii. De data asta a ţinut aproape întreaga partidă sub control constituţional, emoţia intervenind doar în setul al doilea când vântul începuse să bată mai tare la 4-4 şi părea că poate să strângă ceva nori odată cu coborârea înserării.
Barbora Strycova nu a fost de loc o adversară comodă. Mereu cu faţa la joc a întrebuinţat-o destul de consistent pe româncă. Ba i-a pus şi câteva scurte, întrebări capcană, cărora Simona pe moment nu le-a descifrat şpilul. Parcă s-ar fi aflat la Comisia LIBE candidând pentru funcţia de procuror general. A ieşit din clinciuri ca Petruţa Covesi. Una peste alta, o primă victorie care ne-a arătat că românca e pregătită să călărească şi anul acesta pe cai mari. Apropos de cai mari, să consemnăm că una dintre cele patru favorite care la linia de sosire, după Indian Wells, pot aspira la coroana împărătească, Sloane Stephens a ieşit din cărţi şi neagră de supărare s-a retras la padocuri. Să nu ne bucurăm, că e o boală care se ia şi ştiţi cum e la noi cu vaccinul!
La declaraţii răspunzând întrebărilor reporterului, cum crede că va fi anul acesta după ce anul trecut şi-a împlinit toate pohtele ce-a pohtit? Simona a precizat că are un tonus mult mai bun, s-a eliberat de tensiuni şi fiecare victorie anul acesta va fi un bonus! Cum simt eu? Cred că anul acesta noi românii vom avea doi procurori generali hotărâţi să facă dreptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu