miercuri, 13 martie 2019

Indian Wells. Oglindă oglinjoară


 Spuneam în postarea de ieri despre Simona Halep că are coşmaruri, mai ales în meciuri cu jucătoare presupus mai slabe decât ea, dar care îşi pot depăşi condiţia, aruncându-se în luptă cu capul înainte, în apele unei oglinzi ca o întrebare fără răspuns la care tinereţea şi îndrăzneala îţi dă dreptul să încerci uneori. 
“ Oglinjoară discretă, cine-i cea mai tare rachetă ? “ şi oglinda de cele mai multe ori mincinoasă, îţi răspunde: “ Tu Mărioară Marketă! “.
Şi iacătă că “Marioara” Vondrousova a reuşit să facă surpriza şi să elimine meritat campioana noastră, care nu a arătat de data asta pe teren nici o clipă plăcerea jocului, etalată cu alte prilejuri, de parcă fusese obligată de cineva să împingă pe calea ferată o locomotivă stricată.

Să nu fim mai răi decât suntem de obicei!... Până la urmă e om şi ea cu păcate şi slăbiciuni de femei. S-o lăsăm să-şi vindece rănile singură cu echipa ei. Poate că realizează că un antrenor stabil, deh nu mai poate fi Cahill să-i dea mutarea în plic, dar orişicum va fi mai mult decât nimic, zic!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu