luni, 28 octombrie 2019

Undeva in viitor




Simona Halep - Bianca Andreescu 3-6/ 7-6/ 6-3!

Cum ar fi să ne facem treaba în viaţă cum şi-a făcut-o azi Simona Halep la Shenzhen! Nu cu strălucire, sau ca urmare a valorii ei incontestabile(toate competitoarele la Turneul campioanelor sunt de valori apropiate), ci cu perseverenţă şi dăruire dusă la extrem. Este limpede că aflată după o pauză lungă de refacere, nu avea cum să atingă cel mai bun nivel al ei. La fel de clar este că nu s-a duelat cu Bianca Andreescu, cum ne-ar plăcea nouă românilor să spunem, în familie, ci mai degrabă lupta s-a purtat cu multă încrâncenare, undeva în viitor, căci viitorul pare să fie al Biancăi, dacă va şti să-l cucerească.

Probabil nu ne vom mai bucura mult timp de partide ca aceasta, căci viaţa cu suişurile şi coborâşurile ei ajunge şi la drum de câmpie, în locuri unde nu te mai aştepţi la nimic spectaculos şi nu-i uşor după ce ai călătorit norocos în limuzina Simonei la înălţime, să (re) înveţi mersul pe jos.

A fost emoţie, suferinţă, public vibratil, şi Darren Cahil un antrenor cu stil din cartea de istorie. Ce bine că a fost victorie! Felicitări Simona! Te mai aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu