sâmbătă, 14 martie 2020

Izolete pentru toţi




Cred sincer că televiziunile, aproape toate sunt infestate cu coronavirus COVID 19, nu de azi de ieri! Ele au răspândit în rândul populaţiei sămânţa răului şi au măcinat la încheieturi, structura de rezistenţă a casei în care locuim. Cumpăraţi pe un pumn de arginţi, nişte slugi, au devenit armele politicienilor în paintball-ul lor smintit, care a mânjit cu vopsele otrăvite, sufletele credule ale românilor.
Nici măcar acum când ţara în integralitatea ei este ameninţată şi încearcă să se salveze, demonii răului nu se opresc să semene vrajbă între semeni.
E un moment propice să scăpăm de rele, de hoţi şi de idioţi! Să avem grijă, să nu dăm foc precum Nero, de hatârul istoriei. Spunem doar stop joc! Instituim carantină generală; televiziuni, parlament, CEX-uri de partide, Curtea Constituţională a lui Valer Dorneanu… Îi strângem, băieţi şi fete, pe toţi la un loc în Piaţa Victoriei, într-un falanster, nu strigăm Capul lui Moţoc precum Lăpuşneanu! Îi spălăm bine cu dero şi biocide şi relansăm economia, aici e miza, investind in industria de izolete, sub deviza, IZOLETE PENTRU TOŢI! şi punem Romania pe roţi!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu