vineri, 19 noiembrie 2021

Câinii „merge", ursul latră...

 



În toată lumea civilizată, cu lei sau fără ei(de unde dolari!?...), există o vorbă care funcţionează, vrei sau nu vrei, şi la casele mici, şi la casele mari.

Ursul merge şi cânii latră!... 

În traducere liberă nu poate nimeni şterge un parcurs recunoscut în plan naţional, european şi mondial al regelui urs, care nu poate fi contestat în fenomen. Nimeni nu-i poate lua  pe teren, sceptrul, mingea şi vocaţia în regatul dumnealui.

Numai la noi în sinergia originală a faptelor, contra naturii, culmea imposturii, câinii au pus piatră pe piatră zidindu-şi cu meşteşug de cuvinte - federaţia - şi, se şterge pe jos cu tot ce a produs naţia valoros înainte!

S-a schimbat paradigma şi conform literei Sigma, din regulament, evident:

Cânii „merge” şi ursul latră!

Ionescule, ce vrei să spui cu asta? că vicleanu ăla de Sburleanu cu glas mătăsos e un câine veninos care-l muşcă pe Hagi de partea de jos, cum vrea colţii lui?... Măi omule fi atent la ce spui din peniţă, că află dulăul de Strofhiţă, marele sfetnic şi prostia e cât hăul în nădragii dumnealui! E risc să  dezafilieze şi academia de la Ovidiu că tehnic, domeniile, până le-a cumpărat Hagi, au fost maidaneze...

 

Notă: Orice asemănare cu realitatea fotbalistică de la noi, nu-i agreată!

Am văzut nişte câni ce-şi făceau nevoile pe soclul unei statui şi am vrut să-i alung cu o piatră...

Cică vine înapoi Rădoi... Nu te merităm Gică!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu