vineri, 19 martie 2021

Poezie la Roşiori

 


Bucuria de a revedea prieteni dragi la Roşiorii de Vede cu ocazia unui eveniment cultural, Dialogul artelor, organizat în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Internaţională a Poeziei, a fost mult mai mare decât aventura de la întoarcere, când am dat cu maşina într-o groapă, mascată cu apă de ploaie la ieşirea din localitate. În vremi pandemice nici gropile în asfalt nu mai sunt anemice!…

De unde era să ştim noi că se cască un ditamai crater în mijlocul şoselei, rănind grav, prin impact, ambele roţi de pe stânga, cu jenţi cu tot… Bine că am avut pilot(!) şi telefoane de contact… Că, ce poţi face cu o singură roată de rezervă? N-au cum să iasă două, cât ai fi de Minervă, la numărat… Iar ora era deja înaintată şi programul de service local, încheiat. În jur, noapte, ger, se scuturau norii de surplusul de apă din cer. Perspectivă deprimantă completă, ca un lockdown de Bucureşti.

Şi o aud pe Ioana, ce-nsemnă să ai o Minervă de rezervă!

„Ca să trecem la nivelul următor, eu vă propun să-l sunăm pe Romeo Roşianu că  el e eCreator şi găseşte o rezolvare.”

Pin urmare a găsit! Cum altcum, de fac eu acum, haz de necaz!

Mulţumim Romeo pentru ospitalitatea de Roşiori sau de Baia Mare, oricare! Şi nu în ultimul rând mulţumiri origanizatorilor care ne-au dat prilejul să ne aducem aminte că primăvara, sărbătorim poezia.




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu