marți, 24 august 2021

Semnal de carte

 


Am bucuria de a anunţa că romanul meu Guşterele a mai crescut, s-a maturizat şi schimbându-şi numele e pregătit de un nou început în Editura Hoffman spre sfârşit de septembrie. Se cuvine să aduc mulţumiri  celor care într-un fel sau altul şi-au pus semnătura pe certificatul de bună creştere a Tobârlanilor, devenindu-mi, dacă nu erau deja, buni prieteni! Pentru mine ca scriitor, cel ce-mi citeşte cartea devine prietenul meu! Dacă mai şi scrie despre ea, răspunsul e mai greu... mai nepătrunsul!

Eva Monica SZEKELY, Marian Barbu, Domniţa Neaga, Florin Dochia, Ştefan Mitroi, Plecăciune şi Respect!


2 comentarii:

  1. Personal nu prea cred în această solutie.Noul titlu mi se pare mai potrivit pentru un soi de saga rurală susținută de conținut epic,dimensiune,ciclicitate.Dar autorul își exercită suveranitatea sa narativă și probabil bine face.Textul inițial are vioiciune,nervozitatea eboșei,o anumită circumstanțiere .Dar,să sperăm totuși...Și sigur,aceste lucruri exprimate aici sunt doar un punct de vedere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marian, doar tu poţi să fii(!), "eboşa" îţi aparţine. Sper ca adăugirile mele să nu fi stricat vioiciunea iniţială şi magia. Doamne ajută!

      Ștergere